Over ons

Schildersbedrijf Beli Fresh Decor uit Alken levert al meer dan 10 jaar kwaliteit en perfectie in alle mogelijke schilderwerken. Ons bedrijf is gespecialiseerd in binnen en buiten schilderwerk in zowel de particuliere en bedrijfssector. Ook kunnen wij uw behang en vloerbekledingswerken verzorgen. Bij ons kan u rekenen op vakbekwaamheid, degelijkheid en duurzaamheid.

Nadat u ons schildersbedrijf heeft gecontacteerd via mail of telefoon komen wij op afspraak bij u langs om geheel vrijblijvend een offerte te maken. Wij zullen hierbij uw wensen en de huidige situatie doornemen, waar nodig, adviezen geven en ook kunnen wij u helpen met het uitzoeken van kleuren, designs glasvlies behang of vloerbekleding. Wij werken met een hoogwaardige 4 seizoenen lak, waardoor wij in ieder seizoen het schilderwerk kunnen uitvoeren. Door deze kwaliteitsproducten en ons vakmanschap garanderen we u altijd een goed eindresultaat.

Onderhoudscontract

Wenst u hoge kosten te voorkomen? Dan kan u voor een onderhoudscontract kiezen waarbij, het schilderwerk één keer zeer grondig wordt gedaan en daarna wordt onderhouden (om 5 à 6 jaar), zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken en u de kosten laag kan houden.

Vakkundig uitgevoerd schilderwerk verlengt de levensduur van uw vastgoed.